A VİTAMİNİ ve CİLT ÜZERİNDEKİ OLUMLU ETKİLERİ

A VİTAMİNİ ve CİLT ÜZERİNDEKİ OLUMLU ETKİLERİ

Cilt bakım ürünlerinden duyduğumuz retinoidler, Avitamininden türetilen cilt üzerinde önemli etkilere sahip bileşiklerdir. Cildimizin üst ve orta katmanındaki hücreler A vitaminine eşlik eden reseptör ve proteinler içerir.(ya da özelleştirilmiş taşıyıcılar içerir  )

Retinaller cildimizin doğal yapım, yıkım sürecini daha sağlıklı sürdürebilmesini destekler. Kolajen ve elastin sentezini uyararak cildimizi tazelenmeye teşvik eder.

Cilt pürüzsüzlüğünü arttırır

Ciltte fazla yağ sarfiyatının dengelenmesinde baskılayıcı etki sağlayarak, sivilce ve yağlanma  problemlerinin oluşumunu engellemeye yardımcı olur.

Pigment bozukluklarında, güneşin sebep olduğu ton farklılıklarında çözümcül etkiye sahiptir.

Güneş ışığının cilt üzerindeki olumsuz etkilerine karşı güçlenmesinde  ve doğal yaşlanma belirtilerinin yavaşlatılmasında önemli etkiye sahiptir.

Cildin; çeşitli sebeplerden dolayı doğal cilt bariyerinin bozulmasıyla kaybettiği nem dengesini kazanmasını sağlar.

Csa Rejuvenatıon Vita-A Cream; içeğindeki 3 farklı retinolün hassas kombinasyonu ve özel kapsülleme sistemi; cildin retinol toleransını zamana yayıp, cilt yüzeyinde hassasiyete sebebiyet vermeden,hızlı emilim sağlar. 3 tip seramid ve squalane ile cildin doğal onarım sistemine ve bariyer onarımına katkı sağlar.

Bloga dön